🎥 Jarige Rico Verhoeven krijgt dikke auto cadeau: 'Bedankt jongens' Nieuws
Nieuws

🎥 Jarige Rico Verhoeven krijgt dikke auto cadeau: 'Bedankt jongens'

🎥 Jarige Rico Verhoeven krijgt dikke auto cadeau: 'Bedankt jongens'

Rico Verhoeven, de regerend Glory Kickboxing kampioen in het zwaargewicht, is vandaag 35 jaar geworden. En hoe trapt hij die mijlpaal af? Met een prachtige, dikke Landrover!

Vroeg uit de veren

De jarige job was al vroeg uit de veren om zijn nieuwe wagen in ontvangst te nemen. Het is geen gewone Landrover, maar een flink opgevoerde bak van Urban Automotive, waar Verhoeven mede-eigenaar van is.

Super bedankt

De auto is uitgevoerd in het wit en ziet eruit om door een ringetje te halen. Een blije Rico: "Het is mijn 35e VERJAARDAG...DAMMNNN. Eerste cadeau van de dag: een Landrover van: @theadventurelandrover Accessoires: van @urbanautomotive.eu Montage: van @absolute.motors", schrijft Rico op social media.

"Bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt jongens, het mooie van een geweldige samenwerking is dat ze als vriendschap voelen... er komen nog zoveel leuke dingen aan. 35 Laten we er weer een goede van maken."

Autoliefhebber met een gevarieerde garage

Rico Verhoeven weet een goede auto wel te waarderen. Hij bezit al onder andere een McLaren 720S sportwagen, een racemotor en een 'daily driver' voor alledaagse ritjes. De nieuwe Landrover is een prachtige toevoeging aan zijn collectie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws