'Rico Verhoeven gaat zijn Glory titel verliezen!' Uitdager gaat voor goud Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Rico Verhoeven gaat zijn Glory titel verliezen!' Uitdager gaat voor goud

'Rico Verhoeven gaat zijn Glory titel verliezen!' Uitdager gaat voor goud

Rico Verhoeven heeft in de zwaargewicht klasse van Glory geen echte uitdagers meer. Maar in de lichtzwaargewicht divisie loert een geduchte vechter op de kampioen, Bahram Rajazadeh.

Bijna hadden zij elkaar getroffen tijdens de Glory zwaargewicht Grand Prix vorige maand, Rico Verhoeven en Bahram Rajabzadeh. Na een controversieel verlies tegen Levi Rigters liep Rajabzadeh zijn kans mis.

Tijdens de GP stond dan wel niet de titel van Verhoeven op het spel, maar Rajabzadeh had graag Verhoeven eens de maat genomen. Zelf verklaarde de Azerbeidzjaans-Turkse nachtmerrie voor velen, dat hem een titelkans belooft is.

Rico Verhoeven's tijd is voorbij

Al is Rajabzadeh een lichtzwaargewicht toch liet hij zien in de GP goed mee e kunnen komen met de zwaardere vechters. Op Instagram maakt hij nog maar eens duidelijk wat zijn plannen zijn.

"Rico kan niet voor eeuwig kampioen zijn, ik kom voor wat van mij is", zegt Rajabzadeh. Verhoeven kan zich maar beter voorbereiden op wat komen gaat. Fans kunnen Rajabzadeh 27 april in actie zien tijdens Glory 91 in Parijs waar hij de Fransman Kevin Oumar tegemoet treed.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws