UFC-254 Khabib vs Gaethje zaterdag live kijken om 20:00 uur Nieuws
Nieuws

UFC-254 Khabib vs Gaethje zaterdag live kijken om 20:00 uur

UFC-254 Khabib vs Gaethje zaterdag live kijken om 20:00 uur
UFC-254 Khabib vs Gaethje zaterdag live kijken om 20:00 uur

Goed nieuws voor de UFC fans die niet de hele nacht op willen blijven, UFC-254 Khabib vs Gaethje zal live te volgen zijn.

Op zaterdag 24 oktober zendt KIJK.nl UFC 254 live uit om 20.00 uur. Het hoofdgevecht draait om de twee beste lichtgewichten van het moment: titelverdediger Khabib Nurmagomedov en interim-kampioen Justin Gaethje. Kan Khabib zijn titel voor de derde keer verdedigen of zal Gaethje de kampioen onttronen?

Khabib is de dominantste UFC-kampioen van het moment. De ongeslagen Rus won 28 gevechten op rij, waaronder het grootste UFC-gevecht ooit van Conor McGregor twee jaar geleden. Nurmagomedov won vorig jaar september zijn laatste wedstrijd van Dustin Poirier (UFC 242), destijds ook in Abu Dhabi.

Live kijken naar UFC-254 Khabib vs Gaethje

Publieksfavoriet Justin Gaethje is momenteel interim-kampioen op lichtgewicht. Deze titel won Gaethje in mei door Tony Ferguson als invaller te kloppen. Ferguson had destijds een zegereeks van twaalf gevechten op rij en werd jarenlang gezien als de grootste bedreiging voor Khabib, maar Gaethje verraste door met de zege naar huis te gaan.

Ook de Nederlandse UC vechter Stefan Struve zal te zien zijn in een zwaargewicht wedstrijd tegen Tai Tuivasa. Uitzending: UFC 254 is live en exclusief te zien op KIJK.nl en vanaf 22.45 uur in tape delay terug te kijken op SBS9 met origineel commentaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws