UFC KAMPIOEN KHABIB: 'Zo ga ik Justin Gaethje afmaken' Nieuws
Nieuws

UFC KAMPIOEN KHABIB: 'Zo ga ik Justin Gaethje afmaken'

UFC KAMPIOEN KHABIB: 'Zo ga ik Justin Gaethje afmaken'
UFC KAMPIOEN KHABIB: 'Zo ga ik Justin Gaethje afmaken'

Een overwinning op Justin Gaethje op zaterdag zou Nurmagomedov naar een verheven status brengen in zijn toch al indrukwekkende carrière.

Voorafgaand aan zijn confrontatie met Justin Gaethje in het UFC 254 main event zaterdag. Houdt de ongeslagen lichtgewicht kampioen zijn plannen voor het gevecht niet bepaald geheim. "Ik voel dat ik hem moe ga maken en ik ga deze man afmaken", zei Nurmagomedov tegen First Take.

"Het wordt alle vijf ronde oorlog. Maar mijn doel in dit gevecht, hem moe maken en hem verwurgen." Toch zal Gaethje zich niet snel gewonnen geven. "Justin is een zeer interessante vechter", zei Nurmagomedov. Tony Ferguson was de laatste tegen wie Gaethje in de MMA-kooi stond en werd verslagen via TKO.

Meeste titelverdedigingen

"Over zijn laatste gevecht met Tony was ik erg onder de indruk. Het was een geweldige prestatie. Hij weet hoe hij moet worstelen, hoe hij moet trappen, hoe hij moet slaan. Hij heeft goede ervaring. " Toch zal Gaethje niet graag naar de grond gaan met Khabib, die daar domineert.

Een overwinning op Gaethje op zaterdag zou Khabib naar een 29-0 record brengen in zijn carrière. Met een derde opeenvolgende verdediging van zijn titel. Dat zou hem kenmerken voor de meeste verdediging van de lichtgewicht titel in de UFC-geschiedenis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws