Tyson Fury: 'Oekraïense boksers geef je niet over aan Rusland!' Nieuws
Nieuws

Tyson Fury: 'Oekraïense boksers geef je niet over aan Rusland!'

Tyson Fury: 'Oekraïense boksers geef je niet over aan Rusland!'

Tyson Fury, zwaargewicht kampioen boksen veroordeeld de Russische invasie van Oekraïne. En zegt tegen Vitali Klitschko, Wladimir Klitschko, Vasyl Lomachenko en Oleksandr Usyk; ,,Blijven vechten jongens! Geef je nooit over!"

TMZ Sports sprak met de 33-jarige boks superster over de niet-uitgelokte oorlog. De bokskoning zegt dat als het gevecht naar de VS of Engeland zou komen, hij er zal staan, met het geweer in de hand. ,,Twee wetten, hou van je vrouw en vecht voor je land", zegt Fury.

,,Dus ze zouden moeten vechten voor hun land. Waarom niet? Als de oorlog naar de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk komt, dan doe ik mee. Maak je daar geen zorgen over. We willen allemaal! Waarom gaan we ons eigen land niet verdedigen? Kom op, gedraag je."

Te hoog risico

Sommige mensen zijn verrast dat de boksers die allemaal beroemd en rijk zijn een groot risico op letsel of de dood hebben nemen. En gevaar lopen door tegen Poetin's troepen te vechten. Maar Tyson maakt een goed punt om het idee te weerleggen dat de boksers te veel riskeren door samen met het leger te vechten.

,,Wat heeft geld ermee te maken? Je hebt geen thuisland om naar terug te gaan. Je kunt al het geld in de wereld hebben. Maar je kunt het niet uitgeven", aldus een vechtlustige Fury.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws