Tyson Fury accepteert uitdaging van UFC-baas Dana White Nieuws
Nieuws

Tyson Fury accepteert uitdaging van UFC-baas Dana White

Tyson Fury accepteert uitdaging van UFC-baas Dana White

Tyson Fury heeft geen plan om met MMA-vechten te experimenteren als hij ooit met UFC-kampioen Jon Jones vecht.

Hoewel de twee beroemde zwaargewichten het erover eens zijn tegen elkaar te willen vechten, zijn ze het verder nog steeds niet eens hoe een potentiële wedstrijd eruit zou zien.

Fury lanceerde onlangs het idee dat hij Jones in de UFC-kooi zou willen ontmoeten, wat ertoe leidde dat UFC-president Dana White zei dat hij een Fury tegen Jones-gevecht kon regelen, maar onder de regels van de MMA.

Tyson Fury wil alleen boksen tegen Jon Jones

"Als jullie met mij willen vechten, zal het onder boksregels moeten zijn," schreef Fury als reactie op de opmerkingen van White. "Ik niet aan rollen op de vloer, ik sta en sla. "

Fury deed in het verleden MMA-training met de voormalige UFC-vechter Darren Till in 2019 op de basistechnieken. Hij stelde eerder ook voor dat hij en Francis Ngannou elkaar in de kooi konden ontmoeten met bokshandschoenen van vier ons, maar onder boksregels.

In zijn meest recente gevecht versloeg Fury Derek Chisora via TKO in de tiende ronde om zijn WBC-titel te behouden. Jones wacht nog steeds op nieuws van zijn eerste titelverdediging als een eerder besproken wedstrijd met Stipe Miocic nog steeds niet officieel gemaakt is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws