Tuig vecht op zwarte markt! 'Net een MMA-wedstrijd' (video) Nieuws
Nieuws

Tuig vecht op zwarte markt! 'Net een MMA-wedstrijd' (video)

Tuig vecht op zwarte markt! 'Net een MMA-wedstrijd' (video)

Er is flink wat verontwaardiging ontstaan over een massale vechtpartij op de zwarte markt van Los Angeles vorige week. De beveiliging bij Santee Alley is verhoogd na de wilde vechtpartij: 'Het leek wel een MMA-wedstrijd' volgens ooggetuigen.

Santee Alley is een zwarte markt met hoofdzakelijk kleding. Nadat een gewelddadige vechtpartij vorige week zondag uit de hand liep is de beveiliging flink opgeschroefd. De man die de video online zette, zei dat een van de betrokkenen hem vertelde dat ze een familielid verdedigden.

Video van het chaotische gevecht dat circuleert op sociale media, toont twee mensen die elkaar met krukken aanvallen midden in het drukke winkelgebied. Meerdere mannen gebruikten de krukken om naar elkaar te zwaaien. Anderen die betrokken waren zijn op de achtergrond te zien terwijl ze aan elkaars haren trokken en stoten uitdeelden.

Wat een chaos

Op beelden is te zien dat ten minste één man een vuilnisbak gebruikt om een ​​andere man te slaan die betrokken is bij de vechtpartij. ,,Vuilnisbakken vlogen in het rond, krukken, het leek wel een MMA-wedstrijd. Ik pakte net mijn telefoon en begon met opnemen", zegt getuige Benny Limon.

Volgens bronnen was een racistische opmerking wat het kruidvat deed ontploffen. ,,Het was een racistische opmerking van een van de winkelverkopers, denk ik, tegen zijn zwager, die Afro-Amerikaans is." De pers heeft het bestuur van Fashion District benaderd voor commentaar, maar heeft geen reactie ontvangen.ntaar, maar heeft geen reactie ontvangen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws