'Oprotten jullie!' Woeste vechtbaas stopt MMA-wedstrijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Oprotten jullie!' Woeste vechtbaas stopt MMA-wedstrijd

'Oprotten jullie!' Woeste vechtbaas stopt MMA-wedstrijd

Mairbek Khasiev president van vechtsportbond ACA MMA, toonde geen genade gisteravond. Wegens een te saai gevecht werden Rashid Magomedov en Ali Bagov flink voor een voldongen feit gezet. ACA 141 vond plaats op 22 juli vanuit de DS Bolshoy Adler Arena in Sochi, Rusland.

De oprichter en leider van ACA Khasiev, heeft beide vechters gediskwalificeerd voor een lichtgewicht Grand Prix-toernooi. Khasiev gaf als reden aan beschaamd te zijn door het gebrek aan actie van beide vechters.

Voor aanvang van de vijfde ronde werden zowel Bagov als Magomedov naast de scheidsrechter naar het midden van de kooi gebracht. Khasiev is dan te zien op de korte video, ongeveer 20 seconden lang, terwijl hij het gevecht zelf ten einde brengt voordat de scheidsrechter hetzelfde doet en beide vechters elkaar de hand schudden.

Grote gevolgen

Khasiev, de oprichter en baas van Absolute Championship Akhmat (ACA) noemt het een grote schande. Dit zal ongetwijfeld nog gevolgen hebben voor zowel Bagov als Magomedov. Niet alleen zijn beide gediskwalificeerd maar wordt in Tsjetsjenië waar ACA vandaan komt dit soort taferlen niet echt gewaardeerd.

Wat dit voor de Grand Prix betekent, is nog niet bekend. Bagov, een oude veteraan van ACA, ging de strijd aan met een overwinningsreeks van drie gevechten en won 10 van zijn laatste 11 partijen. Magomedov nam deel aan het toernooi na een verlies voor Alexander Sarnavskiy en met drie verliezen in zijn laatste vijf gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws