Topbokser (32) doodgeschoten op straat! 'God had hem nodig' Nieuws
Nieuws

Topbokser (32) doodgeschoten op straat! 'God had hem nodig'

Topbokser (32) doodgeschoten op straat! 'God had hem nodig'

Ernest Hall, de 32-jarige topbokser in gisteren op straat doodgeschoten. Hall zou volgende week zijn comeback maken in de ring.

De bokser en vader van drie uit Baltimore, was in training voor een gevecht volgend weekend dat zijn carrière op het juiste spoor had kunnen zetten. Volgens politiebronnen werd Hall op straat aangetroffen nadat er schoten ware gehoord. Een ander slachtoffer was in kritieke toestand, terwijl de anderen vier betrokken stabiel waren. Hall werd ter plekke dood verklaard.

Hall, wiens bijnaam 'Lighting Bug' was, nam deel aan de Olympische trials van 2016, waar hij een overwinning boekte op Rolando 'Rolly' Romero, voordat hij in 2017 prof werd. Hall vocht voor het laatst in oktober vorig jaar, toen hij een gelijkspel behaalde met Jaqeem Hutcherson, die hij eerder had verslagen.

Vermoorde bokser zeer geliefd persoon

Charles Harper, die Hall de afgelopen negen jaar had getraind, zei dat Hall een geliefde figuur was in zijn gemeenschap en in de sportschool die hij in 2020 had geopend, Lightning Quick Fit Boxing Gym. Hij herinnert zich 'Buggy E' als iemand wiens uitlaatklep in het leven boksen was, en hij was enthousiast om zijn kennis en ervaring met anderen te delen.

Jake Smith, die Hall als manager bijstond en zijn eerste drie gevechten heeft gepromoot, was bedroefd door het overlijden van de persoon die zeven jaar lang de sportschool Baltimore Boxing had gerund. "De kinderen en iedereen hielden van hem, hij was echt een mensenpersoon," zei Smith. "God had hem zeker nodig." Beelden van een bewakingsvideo die het incident zouden hebben vastgelegd worden momenteel onderzocht door de politie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws