Man (24) doodgeschoten na ruzie om MMA vechten en boksen Nieuws
Nieuws

Man (24) doodgeschoten na ruzie om MMA vechten en boksen

Man (24) doodgeschoten na ruzie om MMA vechten en boksen

Cameron Drake, 24, wordt geconfronteerd met een aanklacht wegens doodslag op zijn vriend. Deze schoot hij door het hoofd tijdens een ruzie over MMA en boksen.

Een man zit in voorarrest nadat hij naar verluidt zijn vriend had neergeschoten en vermoord tijdens een ruzie over mixed martial arts (MMA) en boksen. Cameron Drake, 24, wordt geconfronteerd met een aanklacht wegens tweedegraads moord voor de dood van Dylan Forbes, 24 eerder deze week. Zo meld Arizona News.

De politie zegt dat Drake en Forbes ruzie hadden in een auto in Phoenix, Arizona voordat de schietpartij rond 21.00 uur plaatsvond. Dinsdag. Nadat Forbes was neergeschoten, sprong een man die op de achterbank zat uit de auto en belde 112. Drake belde ook zelf 112, naar verluidt zei hij dat hij iemand neerschoot uit zelfverdediging. Agenten die arriveerden en vonden Forbes dood op de voorste passagiersstoel van de auto.

Man (24) schiet schiet vriend dood tijdens ruzie over MMA en boksen

Volgens gerechtelijke documenten vertelde Drake de onderzoekers dat hij en Forbes ruzie hadden en dat hij Forbes had gezegd uit zijn auto te stappen. Hij zei dat Forbes weigerde en in plaats daarvan een pistool op hem richtte. Volgens die documenten zei Drake dat hij schoot toen Forbes zijn hoofd omdraaide.

De andere passagier had een ander verhaal en zei dat hij probeerde een ruzie over MMA en boksen te de-escaleren toen Drake 'zonder reden' een pistool tevoorschijn haalde en Forbes neerschoot. De politie vond wel een pistool op de schoot van Forbes, maar denkt dat het daar na de schietpartij was geplaatst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws