Oeps! Conor McGregor verraad per ongeluk The Ultimate Fighter winnaar MMA Nieuws
MMA Nieuws

Oeps! Conor McGregor verraad per ongeluk The Ultimate Fighter winnaar

Oeps! Conor McGregor verraad per ongeluk The Ultimate Fighter winnaar

Conor McGregor, de voormalige kampioen in het lichtgewicht lijkt per ongeluk te hebben onthult wie de The Ultimate Fighter heeft gewonnen, namelijk hijzelf.

De UFC, is berucht om zijn verwijderde tweets en Twitter-uitspattingen gericht op iedereen anders in de MMA-gemeenschap. In zijn laatste tweet heeft hij mogelijk per ongeluk verraden wie er wint in het aankomende seizoen van The Ultimate Fighter. McGregor coached de vechters daar tegen Michael Chandler.

McGregor tweette dinsdag en plaatste kritiek op enkele van de topcoaches in de sport, waar hij beweerde dat zijn coach John Kavanagh de beste ter wereld is. Waarin hij ook aangaf dat zijn eigen coach die hem assisteert bij TUF weer eens had bewezen de beste te zijn.

Conor McGregor wint The Ultimate Fighter van Michael Chandler

“In de jaren die komen zal de wereld weten wat we hier doen. Het begint nu zijn vruchten af te werpen, als je wilt trainen. Train dan bij SBG Ireland met Kav en mij. We zijn een vechtmachine, vergelijkbaar met een moord machine”, twitterde McGregor.

McGregors uitbarsting veroorzaakte een reactie van Ali Abdelaziz, de manager van sterren als Khabib Nurmagomedov en Kamaru Usman. "Hé, dit klinkt alsof je fentanyl neemt, je bent gek geworden, waar heb je het over,” reageerde Abdelaziz op Twitter. Na de zomer zal pas blijken of McGregor inderdaad zijn mond voorbij heeft gesproken. Dan is de uitslag van TUF bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws