Nieuwe video mishandeling rapper 6ix9ine duikt op! Politie jaagt op daders Nieuws
Nieuws

Nieuwe video mishandeling rapper 6ix9ine duikt op! Politie jaagt op daders

Nieuwe video mishandeling rapper 6ix9ine duikt op! Politie jaagt op daders

Een nieuwe bewakingsvideo laat het angstaanjagende moment zien dat een groep onbekende mannen dinsdagavond een sportschool in Florida binnengingen om 6ix9ine te mishandelen.

De video, verkregen door TMZ, toont hoe een van de mannen op zijn telefoon praat in de LA Fitness Faciliteit in Palm Beach voordat hij de deur opent voor een tweede man. De twee hebben kort gepraat met de balie voordat ze naar de badkamers liepen, waar ze vermoedelijk op rapper Tekashi 6ix9ine wachten en aanvielen.

De bizarre aanval vond plaats enkele dagen nadat de rapper uit een honkbalstadion in Miami werd verwijderd vanwege een opstootje terwijl hij dronken was. Of de aanval te maken heeft met dit incident is niet bekend. In 2019 werd Tekashi 6ix9ine veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf wegens afpersing en andere aanklachten die voortvloeien uit zijn rol bij de Nine Trey Gangsta Bloods-bende.

Hij ontsnapte net aan een langere straf door een riskante deal te sluiten door tegen zijn oude bende maten te getuigen. Tekashi 6ix9ine is in training voor een aankomende influencer bokswedstrijd. De politie is nog steeds op zoek naar de aanvallers van de rapper.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws