Tieten trucje: Vrouwelijke kooivechter verrast rivaal (video) Nieuws
Nieuws

Tieten trucje: Vrouwelijke kooivechter verrast rivaal (video)

Tieten trucje: Vrouwelijke kooivechter verrast rivaal (video)

Een MMA-vechter laat zien dat ze kan ontsnappen door de tegenstander haar tieten te laten grijpen. Door de zet verraste zij haar tegenstander. De video gaat begrijpelijk viraal op social media.

Een vrouwelijke MMA-vechter is viraal gegaan nadat ze beweerde dat ze aan een wurggreep kan ontsnappen door een tegenstander haar tieten te laten grijpen. In een clip die is geüpload naar Instagram, is te zien hoe.

Houdt ze vast dan

De blondine leek verstikt te raken in een mogelijk illegale beweging volgens UFC-normen. Maar ontsnapte aan de poging tot onderwerping door haar de hand van haar rivaal te bewegen, en deze op haar eigen borst te leggen.

Haar ongekende vindingrijkheid zorgde ervoor haar rivaal verbijsterd reageerde terwijl de blondine de aanval leek te overleven. De clip werd gepost door het Russische Instagram-account Punch Club, welke regelmatig een reeks video's van Russische MMA-vechters plaatst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws