Stripster raakt slaags met concurrent! 'Geef haar een UFC contract' (video) Nieuws
Nieuws

Stripster raakt slaags met concurrent! 'Geef haar een UFC contract' (video)

Stripster raakt slaags met concurrent! 'Geef haar een UFC contract' (video)

Angela Hill de 1e Afro-Amerikaanse vrouwelijke UFC-vechter en Invicta FC-kampioen deelde een wel heel opmerkelijke video. Waarin twee dames in een soort van MMA-gevecht raakten.

De video trekt veel bekijks op social media, vooral omdat deze een strijd laat zien tussen twee deelneemsters aan de Joseline's Cabaret realityshow die stilstaat bij de privé levens van sekswerkers en strippers. Twee deelneemsters kregen het met elkaar aan de stok wat eindigt in een MMA-takedown, een techniek die kooivechters gebruiken om het grondgevecht in te luiden.

Stripster raakt slaags met concurrent! 'Geef haar een UFC contract' (video)

Hill zelf een begenadigd MMA-vechter was onder de indruk van de skills van een van de dames in kwestie. Zijn vroeg zich dan ook af waarom deze geen contract heeft bij de UFC waar ook Hill onder contract staat. "Hoe komt het dat zij nog niet bij de UFC is", twitterde Hill.

Niet alleen Hill was enthousiast, vecht fans konden de verrichtingen ook wel waarderen en reageerden dan ook massaal op de nu virale video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws