Conor McGregor wordt coach bij UFC's The Ultimate Fighter talentenshow MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor wordt coach bij UFC's The Ultimate Fighter talentenshow

Conor McGregor wordt coach bij UFC's The Ultimate Fighter talentenshow

Conor McGregor zal het volgende seizoen van The Ultimate Fighter (TUF) coachen, zo Bronnen hebben bronnen aan SevereMMA bevestigd.

UFC-ster McGregor plaatste onlangs op Instagram dat hem de kans was geboden om het seizoen te coachen van het UFC talenten programma. "Ik vind het leuk, volledige onderdompeling is wat nodig is", schreef de Ierse ster. SevereMMA bevestigd dat dit precies is wat hij zal krijgen.

Conor McGregor was al eerder The Ultimate Fighter coach

Bronnen zeggen ook dat McGregor's oude coach John Kavanagh naast hem zal werken aan de in Vegas gevestigde show. Dit wordt McGregor's tweede keer als coach van The Ultimate Fighter. Eerder nam hij het op tegen Urijah Faber in het 22e seizoen van de show. Dat seizoen kenmerkte vechters zoals Artem Lobov, Saul Rogers, Julian Erosa, Billy Quarantillo en Ryan Hall.

McGregor vocht zelf voor het laatst op 10 juli 2021 tegen Dustin Poirier. Een doktersonderbreking vanwege een gebroken been in dat gevecht heeft McGregor meer dan een jaar aan de kant gehouden. Het volgende seizoen van The Ultimate Fighter wordt het 31ste seizoen van de show, en met McGregor aan het roer, misschien wel het meest bekeken seizoen in jaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws