πŸŽ₯ Badr Hari: 'Marokko de toekomst voor kickbokskampioenen en topvechters' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Badr Hari: 'Marokko de toekomst voor kickbokskampioenen en topvechters'

πŸŽ₯ Badr Hari: 'Marokko de toekomst voor kickbokskampioenen en topvechters'

Badr Hari, de befaamde kickbokslegende, heeft onlangs een reeks sportscholen gelanceerd in Marokko onder de naam "Punch". Deze sportscholen hebben snel aan populariteit gewonnen in het land, en de leerlingen stromen in groten getale toe om te trainen onder de vleugels van de legendarische vechter.

Badr Hari, die eerder als coach fungeerde bij House of Glory en zijn team naar de overwinning leidde tegen het team van zijn oude rivaal Rico Verhoeven, blijkt niet alleen een uitstekende vechter, maar ook een getalenteerde mentor te zijn.

In een video die op zijn Instagram-account is geplaatst, deelt hij waardevolle tips en begeleiding met jonge talenten die in zijn sportscholen trainen.

De Mentorrol van Badr Hari

Er wordt voorspeld dat de komende jaren een aanzienlijk aantal topkickboksers en toekomstige kampioenen uit Marokko zullen opstaan, en Badr Hari zelf is er stellig van overtuigd. Tijdens de video drukt hij zijn vertrouwen uit in de leerlingen en zegt: "Dit is de toekomst."

Met zijn betrokkenheid en mentorrol draagt Badr Hari bij aan de groei en ontwikkeling van de kickbokssport in Marokko en inspireert hij een nieuwe generatie vechters om hun dromen na te jagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws