🎥 Spinazie Power! Conor McGregor in Popeye film dit jaar? Nieuws
Nieuws

🎥 Spinazie Power! Conor McGregor in Popeye film dit jaar?

🎥 Spinazie Power! Conor McGregor in Popeye film dit jaar?

Fans speculeren volop over een Popeye de Zeeman film met Conor McGregor in de hoofdrol, die in 2024 zou uitkomen. Deze speculatie ontstond door een nieuwe trailer op YouTube.

De trailer toont McGregor varend op zee, zowel bij kalm als ruw water. In één shot zien we hem lachend, terwijl hij de klassieke Popeye outfit draagt. Naast beelden van Diane Lane en Pedro Pascal, lijkt McGregor te zeggen: "Ze zullen de kracht van spinazie door mijn spieren voelen," waarmee hij verwijst naar Popeye's liefde voor spinazie.

De trailer blijkt Fake News

Om de verwarring weg te nemen, is het belangrijk te weten dat deze trailer afkomstig is van een YouTube-kanaal dat bekend staat om het creëren van nep-trailers voor fictieve films. Net als met hun andere films, is de Popeye de Zeeman film met Conor McGregor niet meer dan een gerucht. De trailer is nep.

🎥 Spinazie Power! Conor McGregor in Popeye film dit jaar?

Voor fans die hoopten dat Conor McGregor de rol van Popeye op zich zou nemen, lijkt die droom helaas verdwenen. McGregor speelde recent een bijrol naast Jake Gyllenhaal en rapster Post Malone in de Amazon Prime Video remake van Road House.

McGregor niet gecharmeerd door Filmen

In een interview met The Independent noemde McGregor het filmschema "intens" en merkte hij op dat hij "niet zeker weet of hij het [opnieuw] zal doen" voor een andere film:

"Het was hard werken, en ik ben hard werken gewend, maar het schema was intens. Ik weet niet zeker of ik het opnieuw zal doen, maar het staat op mijn naam, het staat in de geschiedenisboeken. Geld kan komen en gaan, maar deze film zal er voor altijd zijn."

Tenzij hij van gedachten verandert, is McGregors acteercarrière na zijn rol in die film mogelijk voorbij.

Klaar voor een nieuwe film

Het personage Popeye is al lange tijd klaar voor een nieuwe film. Genndy Tartakovsky werkte ooit aan een animatiefilm van Popeye de Zeeman, maar die zou in 2015 geannuleerd zijn. Volgens IGN was de film echter in mei 2020 weer in ontwikkeling bij King Features.

Variety meldde vervolgens in maart 2024 dat Chernin Entertainment en King Features een live-action Popeye film aan het ontwikkelen waren voor een bioscooprelease. Scenarioschrijver Michael Caleo van The Sopranos zou aan boord zijn om het script te schrijven.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws