🎥 The Notorious is terug: Conor McGregor hint op UFC comeback Nieuws
Nieuws

🎥 The Notorious is terug: Conor McGregor hint op UFC comeback

🎥 The Notorious is terug: Conor McGregor hint op UFC comeback

Conor McGregor de Ierse MMA-vechter hint op een spoedige terugkeer naar de UFC vechtkooi. Afgelopen nacht poste McGregor cryptisch terug te keren.

"Coming Soon," schreef McGregor op social media, vergezeld van een video waarin hij met de Ierse vlag over zijn schouders richting de kooi loopt. Sinds zijn verlies tegen Dustin Poirier in juli 2021, waarbij hij een gebroken been opliep, heeft hij McGregor wedstrijd meer gevochten.

Mogelijke matchup met Michael Chandler 

Nu gaan er geruchten dat McGregor op 29 juni tegen Michael Chandler zal vechten. De twee vechters werden al langer genoemd in verband met een mogelijke confrontatie. Daarnaast waren ze onlangs te zien als rivaliserende coaches in het programma "The Ultimate Fighter."

Fans bleven echter met lege handen achter toen McGregor, vanwege zijn rol in de Amazon Prime remake van "Road House," niet in staat bleek te vechten in de traditionele coach-tegen-coach finale. UFC-president Dana White verdedigde McGregor openlijk voor de herhaaldelijke uitstel van zijn gevechten.

McGregor, meer dan alleen een vechter

Ondanks zijn afwezigheid in de octagon, zit McGregor zeker niet stil. De 35-jarige Ier heeft lucratieve sponsorovereenkomsten met merken als Beats by Dre, Monster Energy, Reebok en Bud Light. Daarnaast richtte hij zijn eigen whiskey merk op, Proper No. Twelve Irish Whiskey, dat hij in 2021 naar verluidt voor meer dan $600 miljoen verkocht.

Als McGregor daadwerkelijk terugkeert, wacht hem opnieuw een flinke financiële beloning. Zijn totale UFC-inkomsten worden tot nu toe geschat op zo'n $25,1 miljoen, gebaseerd op zijn beurzen en bonussen per gevecht. Dit bedrag is exclusief inkomsten uit pay-per-view of zijn bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather.

Fans wachten met spanning af

Zonder officiële aankondiging van een datum voor McGregor-Chandler, moeten fans het woord van de UFC-legende vertrouwen. Zijn woord luidt: "Coming Soon."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws