'Slechtste profboks partij dat ik ooit heb gezien!' Fans reageren maken 17-jarige acteur af Nieuws
Nieuws

'Slechtste profboks partij dat ik ooit heb gezien!' Fans reageren maken 17-jarige acteur af

'Slechtste profboks partij dat ik ooit heb gezien!' Fans reageren maken 17-jarige acteur af

Javon 'Wanna' Walton, bekend van zijn rol in e HBO serie 'Euphoria', heeft een roerige start gemaakt in zijn professionele bokscarrière. Tijdens het allereerste evenement van Most Valuable Promotion in Puerto Rico, stond hij tegenover Joshua Torres in een super vedergewicht gevecht.

Het evenement vond plaats op 2 maart in het Coliseo de Puerto Rico in San Juan en was onderdeel van de Jake Paul vs Ryan Bourland vechtkaart.

Gemengde reacties van fans

De 17-jarige Walton en Torres vochten tot een meerderheidsgelijkspel, waarbij twee juryleden het gevecht 38-38 scoorden en de derde Walton een 39-37 voordeel gaf. Deze uitslag leidde tot gemengde reacties op sociale media.

Fans haastten zich naar de commentaar sectie om hun mening te delen, waarbij één fan het beschreef als "gemakkelijk het slechtste professionele gevecht dat ik ooit heb gezien". Anderen waren verrast door de uitslag en suggereerden dat Walton meer ervaring op kleinere shows moet opdoen, gezien zijn amateur carrière niet uitzonderlijk was.

Toekomstige ambities en MVP

Vorig jaar tekende Walton bij MVP, het bokspromotie bedrijf mede-opgericht door Jake Paul en Nakisa Bidarian. MVP ondersteunt hem met evenementmarketing, contentcreatie en merkopbouw.

Walton maakte zijn debuut in Dallas onder de promotie tijdens de open workouts in de aanloop naar Paul's gevecht tegen Nate Diaz die week. Walton uitte zijn enthousiasme over het aansluiten bij Paul's organisatie en verklaarde dat "MVP voelt als familie".

Fans en kritiek

Ondanks de kritiek op zijn prestatie, benadrukken fans en Walton zelf het belang van groei en ontwikkeling in zijn bokscarrière. Met de steun van MVP en de focus op toekomstige gevechten, blijft Walton optimistisch over zijn pad in de professionele bokswereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws