MMA-vechter Chase Sherman neemt wraak op rivaal: '10 jaar op gewacht' MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-vechter Chase Sherman neemt wraak op rivaal: '10 jaar op gewacht'

MMA-vechter Chase Sherman neemt wraak op rivaal: '10 jaar op gewacht'

Chase Sherman heeft tien jaar gewacht om een van de eerste nederlagen in zijn professionele vechtcarrière te wreken, en dat deed hij op een meedogenloze manier.

De voormalige UFC-zwaargewicht nam het op tegen Alex Nicholson in het co-main event van Gamebred Bareknuckle MMA 7 eergisteravond, en na een moeilijke start waarin Nicholson succes boekte, landde Sherman een absoluut brute rechterhand die Nicholson bewusteloos naar de vloer van de kooi stuurde.

De knock-out die de toon zette

In 2014 versloeg Nicholson Sherman in de eerste ronde in hun MMA-gevecht voor de regionale promotie Island Fights. Sinds zijn vertrek uit de UFC heeft Sherman een 2-0 record opgebouwd met twee finishes voor Jorge Masvidal's bare-knuckle MMA-organisatie, waarbij hij ook Carl Seumanutafa uitschakelde met een nare elleboog in de eerste ronde bij Gamebred Bareknuckle 6 afgelopen december.

Nicholson, die niet in staat was om voort te bouwen op zijn finish van 19 seconden bij datzelfde evenement om het jaar af te sluiten, kreeg veel respect van Sherman na het gevecht, aangezien hij aanzienlijk kleiner was.

Ondanks de hevige knock-out, toonde Sherman respect voor Nicholson na het gevecht, erkennend de uitdagingen van het vechten tegen een tegenstander die aanzienlijk kleiner was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws