'Slechte Karma!' Alistair Overeem duidelijk over uitslag Fury vs Usyk Nieuws
Nieuws

'Slechte Karma!' Alistair Overeem duidelijk over uitslag Fury vs Usyk

'Slechte Karma!' Alistair Overeem duidelijk over uitslag Fury vs Usyk

Alistair Overeem, de Nederlandse vechtlegende, bevindt zich momenteel in Riyad, Saoedi-Arabië om getuige te zijn van de historische clash tussen Tyson Fury en Oleksandr Usyk.

In een interview met Fight Hub TV deelt Overeem zijn ongezouten mening over de mogelijke uitkomst van het zwaargewicht titelgevecht. Welke de geschiedenis in zal gaan als van grote historische waarde.

"Het is lastig om te zeggen wie er gaat winnen", aldus Overeem. "Als Tyson Fury zijn fysieke kracht en gewichtsvoordeel optimaal weet te benutten kan hij zeker de overwinning pakken. Maar aan de andere kant is Oleksandr Usyk een technisch begenadigde vechter die met zijn vaardigheden ook een kans maakt."

Slecht voor de Sport

Overeem die zelf inmiddels met pensioen is, wil geen definitieve voorspelling wagen. "Ik laat me liever niet verleiden om een winnaar aan te wijzen. Beide vechters hebben hun eigen sterke punten en het is een onvoorspelbare match."

Naast zijn mening over het gevecht, uit Overeem ook kritiek op het incident met de vader van Tyson Fury. De vader van Fury deelde recent een kopstoot uit aan een 14-jarige fan van Usyk. "Dat was absoluut ongepast en schadelijk voor de sport," stelt Overeem. "Zulke acties horen er niet bij en brengen bovendien negatieve energie mee voor een belangrijk gevecht."

Overeem benadrukt dat hij zelf nooit meer de ring in zal stappen. "Mijn vechtcarrière is definitief voorbij. Ik richt me nu op andere zaken en geniet van mijn pensioen."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws