'Sekstape uitgelekt! 'UFC-ster Tyron Woodley's 2024 start schokkend en het is pas 1 januari Nieuws
Nieuws

'Sekstape uitgelekt! 'UFC-ster Tyron Woodley's 2024 start schokkend en het is pas 1 januari

'Sekstape uitgelekt! 'UFC-ster Tyron Woodley's 2024 start schokkend en het is pas 1 januari

Op de eerste dag van het nieuwe jaar is er al een schandaal in de MMA-wereld. Een video van voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley in een seksuele handeling werd gelekt, en MMA Twitter kan het nauwelijks bevatten.

Voor de duidelijkheid, het lekken van dergelijke video's is een misdrijf en wij zullen de video niet delen, maar het is gemakkelijk te vinden als je op Twitter zoekt. Wat we wel delen, zijn de hilarische grappen die uit het lek voortkwamen.

Reacties en grappen op social media

De reacties op social media varieerden van verbazing tot humoristische opmerkingen. Een gebruiker merkte op: "16 dagen in een UFC-pauze en Tyron Woodley die iemand oraal bevredigt, verschijnt op mijn tijdlijn."

Een andere gebruiker grapte: "Tyron Woodley is actiever in de video dan hij was in het boksen tegen Jake Paul."

Woodley's recente activiteiten en plannen

Naast het lek, was Woodley onlangs in het nieuws toen hij onthulde dat verschillende voormalige UFC-vechters, waaronder Georges St-Pierre en Nick Diaz, enorme uitbetalingen hadden afgewezen om in het Midden-Oosten te vechten.

Woodley heeft sinds zijn verlies tegen Jake Paul in de boksring in 2021 niet meer gevochten. Zijn laatste overwinning was tegen Darren Till bij UFC 228 in 2018.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws