🎥 Schokkend! Hotelgevecht tussen UFC-vechters overschaduwt event Nieuws
Nieuws

🎥 Schokkend! Hotelgevecht tussen UFC-vechters overschaduwt event

🎥 Schokkend! Hotelgevecht tussen UFC-vechters overschaduwt event

Bobby Green en Arman Tsarukyan staan misschien niet tegenover elkaar bij UFC Austin, maar de rivaliteit tussen de twee lichtgewichten heeft de alle aandacht overgenomen.

Gisteravond dook nieuw beeldmateriaal op van Green en leden van Tsarukyan's team die slaags raakten in een tweede incident in het UFC-hotel voorafgaand aan het evenement van later vandaag.

Green en Tsarukyan's team in hotelruzie

In de clip, die op sociale media werd geplaatst, is te zien hoe Green een lid van Tsarukyan's team confronteert voordat ze uiteindelijk klappen uitwisselen en een chaotische scène tussen de twee kampen ontsteken. Op een gegeven moment in de video sprint een lid van Tsarukyan's team op Green af en lanceert een wilde vliegende trap.

De verhaal tussen Green en Tsarukyan heeft verschillende wendingen genomen voorafgaand aan UFC Austin. Op woensdag beweerde Green via sociale media dat hij werd aangevallen door Tsarukyan en verschillende leden van Tsarukyan's team in het UFC-hosthotel in Austin, Texas.

Hotelgevecht overschaduwt UFC Austin event

Tsarukyan bevestigde die beschuldigingen op gisteren toen hij beeldmateriaal van het aanstichtende incident vrijgaf, waarin te zien is hoe hij Green confronteert en zelfs Green bij de keel grijpt.

Tsarukyan staat gepland om te vechten tegen Beneil Dariush in de headliner van UFC Austin, terwijl Green het zal opnemen tegen vervangende tegenstander Jalin Turner in het co-headline gevecht. UFC Austin vindt plaats op 2 december in het Moody Center en is live te zien via Discovery+.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws