🎥 Badr Hari blij met grote winst naamgenoot: 'Tips werken' Nieuws
Nieuws

🎥 Badr Hari blij met grote winst naamgenoot: 'Tips werken'

🎥 Badr Hari blij met grote winst naamgenoot: 'Tips werken'

Badr Hari lijkt een toekomst als coach op het lijf geschreven, zo zagen wij de kickbokslegende in House of Glory zijn team al naar succes brengen. Gisteren boekte naamgenoot Badr Diani die trainde onder Badr winst in Dubai tijdens een MMA partij.

Dat Badr Hari een legacy nalaat in het kickboksen kan niemand ontkennen, dat hij wellicht zal stoppen schijnt aan de horizon te gloren maar een vervolg in de vechtsport als trainer-coach lijkt een succesvolle volgende stap.

Waar Badr in House of Glory liet zien hoe hij kickbokstalenten onder handen nam en deze successen boekte werkt inspirerend. Zo zoeken talenten de legende op om advies en training, zo ook Badr Diani die recentelijk met de legende trainde in aanloop naar zijn MMA-wedstrijd gisteren.

Badr Hari als trainer van nieuw talent

Diani boekte een winst en Badr Hari deelde dit succes op zijn Insta-story en feliciteerde Diani. Over een terugkeer naar Glory en zelfs het Grand Prix zwaargewicht toernooi wordt flink gespeculeerd.

badr hari

Wat de keuze ook zal zijn voor Badr Hari die een reeks sportscholen opende in Marokko, en daar voldoende talenten zal trainen houdt de fans bezig. Maar een ding lijkt zeker, hij zal zeker verbonden blijven met de vechtsporten of het nu kickboksen of MMA is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws