🎥 Rico Verhoeven slaat bodybuilder zwaar onderuit in de gym! 'Realiteit' Nieuws
Nieuws

🎥 Rico Verhoeven slaat bodybuilder zwaar onderuit in de gym! 'Realiteit'

🎥 Rico Verhoeven slaat bodybuilder zwaar onderuit in de gym! 'Realiteit'

Rico Verhoeven zat in zijn welverdiende vakantie op Bali niet stil en trainde zoals het een kickbokskampioen behoort lekker door en sloeg zelfs een bodybuilder onderuit.

Binnenkort hopen de fans van Rico Verhoeven hun idool weer te zien schitteren in de kickboksring en deze keer tegen Tariq Osaro die zijn kans op het glory goud verdiende door eerder dit jaar Antonio Plazibat te verslaan. Te oordelen aan de video die Rico online plaatste zal Osaro goed op moeten letten.

Tijdens een training met Bobybuilder en MMA-atleet Nicolas Lee liet Rico nog even zien dat hij dan wel een tijd geblesseerd mag zijn geweest, maar aan stootkracht niet te hebben verloren.

Terwijl Lee aan een optrek apparaat in de sportschool hangt test Rico even de buispieren van de atleet. Eerst lijkt Lee ze wel te kunnen hebben, totdat er een stoot volgt waar hij van onderuit gaat. Er is goed te zien dat Lee er flink last van heeft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws