Conor McGregor zelfmoordpoging en bizar gedrag schokken fans! 'Die man heeft doodswens' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor zelfmoordpoging en bizar gedrag schokken fans! 'Die man heeft doodswens'

Conor McGregor zelfmoordpoging en bizar gedrag schokken fans! 'Die man heeft doodswens'

Conor McGregor weet keer op keer te shockeren en vandaag doet hij er schepje bovenop met een kamikaze actie in zijn super speedboot en spreken de fans over een echte zelfmoord poging.

De Ierse UFC-ster is of compleet gestoord of een briljant genie door zijn fans al lange tijd geboeid te houden aan zijn levensstijl zonder dat hij ook maar de MMA kooi instapt. In zijn laatste escapade zien we McGregor aan het stuur van zijn Lambourghini speedboot met 4.000 PK en een topsnelheid van 112 KM per uur over het water schieten.

Conor McGregor zal nooit meer vechten

Terwijl zijn fans wachten op zijn terugkeer naar de UFC lijkt het McGregor geen zak te boeien, voor geld vechten hoeft hij immers niet meer want met zijn bankrekening kan hij half Afrika voeden.

Op de video reageren de fans van McGregor nogal direct: "Wanneer ga je weer eens vechten Paddy? Leuk dat pochen met je bootje, maar houdt ons niet langer aan de lijn", schrijft een fan.

Een andere fan schrijft: "Deze man heeft een doodswens, dat kan niet anders lekker het randje opzoeken met je boot. Er hoeft maar wat op het water te drijven en je bent dood. Pure zelfmoord."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws