Bloedende Rico Verhoeven laat fans even flink schrikken! 'Dat deed goed zeer' Nieuws
Nieuws

Bloedende Rico Verhoeven laat fans even flink schrikken! 'Dat deed goed zeer'

Bloedende Rico Verhoeven laat fans even flink schrikken! 'Dat deed goed zeer'

Rico Verhoeven de Glory Kickboxing wereldkampioen is wel wat gewend, toch kan het ook bij de beste kickbokser ter wereld wel eens misgaan.

De koning van het kickboksen is naast topatleet ook een van de meest actieve vechtsporters als het om social media posts gaat. Rico gunt zijn fans graag een kijkje in zijn dagelijkse leven en schroomt niet om van alles te laten zien.

Rico moet binnenkort weer vechten

Van alles komt voorbij van zijn trainingen, wedstrijden, gezinsleven en meer. Eerder vandaag liet Rico zijn fans even schrikken door video in zijn Insta story waar hij zijn bloedende vinger toont met een pleister waar het bloed doorheen sijpelt.

Bloedende Rico Verhoeven laat fans even flink schrikken! 'Dat deed goed zeer'

Nou heeft Rico wel zwaardere wonden opgelopen zoals tijdens zijn wedstrijd tegen Jamal Ben Saddik die een gapende wond achterliet onder het oog van de kickbokser. Deze was zo heftig dat zelfs de gezichtsherkenning op zijn telefoon niet meer werkte.

Gelukkig viel het deze keer wel mee, maar toch moet het flink pijn hebben gedaan. Eind augustus wordt bekend of Rico door de artsen vrij gegeven wordt om zijn titel te verdedigen tegen Tariq Osaro. Maar dat wel goed komen, aan zijn dansmoves te zien met vriendin Naomy is zijn knie goed hersteld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws