Rico Verhoeven! 'Remy Bonjasky is een zuurpruim, zijn tijd is voorbij' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven! 'Remy Bonjasky is een zuurpruim, zijn tijd is voorbij'

Rico Verhoeven! 'Remy Bonjasky is een zuurpruim, zijn tijd is voorbij'

Rico Verhoeven is geen groot fan van kickbokslegende Remy Bonjasky. Tijdens een live Podcast met Giovanni Tjin op Instagram ging de Glory Kampioen flink los.

De Glory kampioen sprak zeer openhartig over de kritiek die hij krijgt over zijn gevecht tegen Hesdy Gerges op zijn eigen show Hit It op 29 oktober in Ahoy. Echter is hij het zat dat mensen altijd iemand naar beneden moeten halen. Vooral voormalig K-1 kickbokslegende Remy Bonjasky kreeg er dan ook flink van langs.

Zuur

,,Remy Bonjasky zei dat hij de uitslag van mijn wedstrijd tegen Hesdy al wist. Deze man is op iedereen kritisch en altijd zuur in zijn commentaar. Niets is goed en overal heeft hij kritiek op. Hij moet beseffen dat het kickboksen anders is dan vroeger", zegt Verhoeven die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt.

Ook zegt Verhoeven dat Bonjasky nu een commentator is van kickbokswedstrijden en dat aan de sport te danken heeft. Ook vindt de Glory Kampioen de kritiek van Bonjasky te zuur en heeft hem dat ook gezegd. ,,Laatst zeikte Bonjasky ook Melvin Manhoef af in een uitzending van Glory. Ik heb het hem ook wel eens gezegd dat ik hem zuur vindt. Zijn tijd is voorbij."

Verhoeven zei verder te verwachten in 2023 zijn Glory titel te verdedigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws