YouTube-ster slaat boksrivaal tijdens verhitte confrontatie (video) Nieuws
Nieuws

YouTube-ster slaat boksrivaal tijdens verhitte confrontatie (video)

YouTube-ster slaat boksrivaal tijdens verhitte confrontatie (video)

Too Hot To Handle's Chase Demoor kwam gisteravond iets te dicht bij Real World-ster Cory Wharton op de persconferentie voor hun aanstaande gevecht. Demoor werd geraakt met een jab door zijn tegenstander.

Reality-tv-ster Cory Wharton gooide een vuistslag naar zijn rivaal Chase Demoor tijdens een face-off voor hun bokswedstrijd van morgenavond. Wharton, bekend van zijn familie YouTube-kanaal en optredens op Teen Mom, maakt zijn boksdebuut tegen Too Hot To Handle's Demoor in het Banc of California Stadium in Californië.

Het paar heeft al maanden een voortdurende verhitte rivaliteit, en het kookte over tijdens de persconferentie van gisteravond nadat Demoor te dicht bij zijn tegenstander kwam. Het paar stond samen voor een face-off, waarbij de promotie Social Gloves ervoor koos niemand tussen de twee zwaargewichten te plaatsen, ook al is er een duidelijke afkeer tussen hen.

Ik moest het doen

Demoor raakte Wharton's handen aan en tikte hem op het hoofd terwijl hij boven hem uittorende, voordat hij zijn hoed afsloeg, wat resulteerde in een snelle Jab van zijn tegenstander. Wharton vertelde later aan verslaggevers dat hij voelde dat hij een klap moest uitdelen nadat hij werd aangeraakt.

"Ik sloeg hem ​​," vertelde Wharton aan FightHub TV na het gevecht. "Het was maar een snel kleinigheidje, want hij legde zijn handen op me tijdens de eerste persconferentie, dus ik laat hem weten dat ik niet terugdeins man, zaterdag zijn we hier en ik ben klaar voor deze shit .Ik deed wat ik moest doen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws