Nate Diaz treft Tony Ferguson na totale chaos op UFC 279 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nate Diaz treft Tony Ferguson na totale chaos op UFC 279

Nate Diaz treft Tony Ferguson na totale chaos op UFC 279

Nate Diaz en Tony Ferguson zullen de headliner zijn van UFC 279 het event heeft een schokkende wending ondergaan. De Khamzat Chimaev tegen Nate Diaz wedstrijd die vandaag in Las Vegas plaats zou vinden, is afgelast nadat Chimaev gisteren zijn verplichte gewicht niet haalde.

In plaats daarvan zullen Diaz en collega weltergewicht Tony Ferguson het tegen elkaar opnemen in de headliner, maakte UFC-president Dana White afgelopen nacht bekend. Chimaev had een overgewicht van 7,5 pond.

Chimaev zal nu vechten tegen Kevin Holland in de co-headliner Beide partijen zullen vijf ronden hebben. Holland, die vrijdagochtend 179,5 pond woog, stond eerder gepland om Daniel Rodriguez te ontmoeten in een 180-pond catchweight gevecht.

Chaos

Ondertussen zal Rodriguez het opnemen tegen Li Jingliang, de oorspronkelijke tegenstander van Ferguson, in een gevecht van drie rondes. Rodriguez woog vrijdagochtend 179 pond, terwijl Li 170,5 pond woog.

UFC 279 kende een moeilijke start nadat meerdere backstage-ruzies tussen vechters White dwongen om de persconferentie van donderdag te annuleren. White zei dat Chimaev en Holland de ruzie begonnen voordat het overliep naar het team van Diaz, die nog maar één gevecht over heeft op zijn huidige UFC-contract.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws