🎥 Rico Verhoeven stompt sterkste man Eddie Hall door de ring: 'Krachtmeting' Nieuws
Nieuws

🎥 Rico Verhoeven stompt sterkste man Eddie Hall door de ring: 'Krachtmeting'

🎥 Rico Verhoeven stompt sterkste man Eddie Hall door de ring: 'Krachtmeting'

Rico Verhoeven bereidt zich voor opde Glory Grand Prix van 9 maart en traint in Engeland waar hij de ring deelt met UFC interim kampioen Tom Aspinall en Eddie Hall de voormalige sterkste man van de wereld.

Dat Rico in Engeland traint is geen uitzondering, hij zoekt het land vaker op en heeft een goede band met bokstrainer Peter Fury, de oom van boksicoon Tyson Fury. Deze week beloonde Rico de Engelsman met een van zijn Glory titelriemen om hun goede band te bevestigen.

Samenwerking en krachtmetingen met Eddie Hall en Tom Aspinall

In een video is te zien dat Eddie Hall die in februari zijn debuut maakt in het MMA vechten, en daar samen met de engste man ter wereld Martyn Ford in het midden Oosten zijn kunnen zal laten zien, ook even een rondje klappen uitdeelt samen met Rico.

Ook testen de mannen even grondig een boksmachine met hun high kicks, ook Aspinall kan er wat van en doet een rondje knokken met de glory kampioen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws