Supergevecht Nieky Holzken vs Sexyama: Livestream, starttijd alles wat je weten moet Nieuws
Nieuws

Supergevecht Nieky Holzken vs Sexyama: Livestream, starttijd alles wat je weten moet

Supergevecht Nieky Holzken vs Sexyama: Livestream, starttijd alles wat je weten moet

De unieke opzet van Holzken vs. Akiyama. In de wereld van de vechtsporten staat er een bijzondere confrontatie op het programma: het speciale regels supergevecht tussen Nieky “The Natural” Holzken en Yoshihiro “Sexyama” Akiyama.

Dit gevecht, onderdeel van ONE 165: Superlek vs. Takeru, belooft een unieke ervaring te worden voor zowel de vechters als de fans en is zondagochtend live te zien vanaf 09:00 uur via de ONE Website voor €34,99. Verwacht wordt dat Holzken en Sexyama tussen 12:00 en 14:00 uur zullen vechten.

De details van het gevecht

Op zondag 28 januari zullen deze twee iconen van de vechtsport elkaar treffen in een wedstrijd die drie verschillende regelsets omvat. Dit unieke format, anders dan eerdere gemengde-regels gevechten bij ONE, zal beide mannen uitdagen om buiten hun comfortzone te treden.

Aspect Beschrijving
Datum en Locatie Zondag 28 januari, Ariake Arena, Tokio, Japan
Gewichtsklasse Catchweight van 187.25 pond
Ronde 1: Boksen - Alleen stoten met gesloten vuisten- Geen clinchen of vasthouden- Winnaar door KO of TKO
Ronde 2: Muay Thai - Stoten, ellebogen, trappen, knieën toegestaan- Clinchen toegestaan- Winnaar door KO of TKO
Ronde 3: MMA - Alle staande technieken en grondgevechten toegestaan- Winnaar door KO, TKO of submission

Ronde 1: Boksen

Nieky Holzken, met een achtergrond als professioneel bokser, zal zich thuis voelen in de eerste ronde, die zich richt op boksen. Voor Akiyama, voornamelijk bekend als judoka, is dit echter minder vertrouwd terrein.

In deze ronde zijn alleen stoten met gesloten vuisten toegestaan, zonder draaiende of springende aanvallen. Clinchen of vasthouden is verboden. Zowel Holzken als Sexyama zullen boksschoenen dragen in deze ronde.

Ronde 2: Muay Thai

De tweede ronde wordt gevochten onder de wereldwijde Muay Thai-regels van ONE. Dit betekent dat stoten, ellebogen, trappen en knieën zijn toegestaan, zowel op afstand als in de clinch.

Akiyama moet echter oppassen dat hij geen judotechnieken gebruikt, zoals heupworpen en beenvegen.

Ronde 3: Mixed Martial Arts

In de laatste ronde, onder de Global MMA-regels van ONE, zijn alle technieken van staand vechten toegestaan, evenals grondgevechten. Dit omvat takedowns, ground-and-pound en submissions. Voor beide vechters biedt deze ronde de kans om hun veelzijdigheid en aanpassingsvermogen te tonen.

Het gevecht, dat plaatsvindt in de Ariake Arena in Tokio, Japan, belooft een spectaculaire ervaring te worden voor fans van de vechtsport. Met de variërende regelsets en de ervaring van beide vechters, staat het publiek een onvergetelijke avond te wachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws