πŸŽ₯ Glory's Tariq Osaro en UFC's Ciryl Gane gaan los op elkaar: 'tot het uiterste gaan' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Glory's Tariq Osaro en UFC's Ciryl Gane gaan los op elkaar: 'tot het uiterste gaan'

πŸŽ₯ Glory's Tariq Osaro en UFC's Ciryl Gane gaan los op elkaar: 'tot het uiterste gaan'

Tariq Osaro en Cyril Gane spaarden elkaar niet tijdens een stevig rondje knokken in een training. Beide zwaargewichten respectievelijk bij Glory Kickboxing en de UFC deelden flink wat stoten en trappen uit.

Tariq Osaro, bekend van Glory Kickboxing en zijn gevecht tegen Rico Verhoeven, en Cyril Gane van de UFC hebben elkaar niet gespaard tijdens een intensieve trainingsessie. Deze sessie kenmerkte zich door een reeks stevige stoten en trappen, waarbij beide zwaargewichten hun kracht en vaardigheden tentoonspreidden. Deze training onderstreept de toewijding en het hoge niveau van beide vechters.

Krachtmeting tussen Kickboksen en MMA

De trainingsronde tussen Osaro en Gane biedt een interessante kijk op de dynamiek tussen kickboksen en mixed martial arts (MMA). Beide sporten vereisen een hoge mate van fysieke conditie en technische vaardigheden, en deze sessie toonde aan hoe atleten uit verschillende vechtsportdisciplines van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen uitdagen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws