Rico Verhoeven gaat na 5 jaar solo: 'Icoon in de vechtsportwereld' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven gaat na 5 jaar solo: 'Icoon in de vechtsportwereld'

Rico Verhoeven gaat na 5 jaar solo: 'Icoon in de vechtsportwereld'

Rico Verhoeven is geen onbekende verschijning op de cover van Men's Health. In 2019 sierde hij samen met Badr Hari de cover van een speciale editie, ter aanloop van hun titanenstrijd. Nu, 5 jaar later, staat Rico er solo op, met zijn iconische gespierde torso.

In 2019 stonden Rico Verhoeven en Badr Hari samen op de cover van Men's Health, ter ere van hun langverwachte gevecht. De cover was verdeeld in twee helften, met elk vechter op zijn eigen helft. Dit symboliseerde de rivaliteit tussen de twee kickboksers en de spanning die rondom hun gevecht hing.

Rico's eerdere cover met Badr Hari

Men's Health is een lifestyle magazine voor mannen dat zich richt op gezondheid, fitness, voeding, relaties, carrière en stijl. Het magazine verschijnt 11 keer per jaar en biedt inspiratie en informatie voor mannen die het beste uit hun leven willen halen.

Rico Verhoeven gaat na 5 jaar solo: 'Icoon in de vechtsportwereld'
Screenshot

"Rico Verhoeven is niet alleen een succesvolle kickbokser, maar ook een inspiratiebron voor velen. Met zijn harde werk, discipline en toewijding heeft hij bewezen dat alles mogelijk is. De cover van Men's Health is een ode aan zijn prestaties en een bevestiging van zijn status als icoon in de vechtsportwereld", aldus een verklaring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws