Mousasi dreigt met rechtszaak tegen PFL: 'Slechtste organisatie ooit!' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Mousasi dreigt met rechtszaak tegen PFL: 'Slechtste organisatie ooit!'

Mousasi dreigt met rechtszaak tegen PFL: 'Slechtste organisatie ooit!'

Gegard Mousasi voormalig Bellator middleweight kampioen dreigt met een rechtszaak tegen de PFL. De Nederlandse MMA-vechter is al geruime tijd niet in actie gekomen sinds de overname van Bellator door de PFL en uit hierover zijn frustratie. Mousasi is niet de enige voormalig Bellator vechter die klaagt over een gebrek aan gevechten, aangezien vechters als Douglas Lima en Cris Cyborg soortgelijke klachten hebben geuit.

Tijdens een interview met The MMA Hour liet Mousasi weten dat hij en zijn team overwegen juridische stappen te ondernemen tegen de PFL vanwege een mogelijke contractbreuk.

"Nou, ze zeiden dat de verlaging die ze me wilden opleggen zo significant is dat het beter is voor mij om elders te kijken, iets anders te doen. Op dit moment, luister, als iemand me niet wil, dan denk ik 'fck it', dan vertrek ik. Maar mijn team eromheen, fuck it, we klagen ze aan. Als het aan mij lag, zou ik gewoon weggaan, maar ik weet het niet, we zullen zien", zegt Mousasi.

Mousasi dreigt met rechtszaak

"Het team om me heen is er echter niet blij mee, ik denk dat het op een rechtszaak gaat uitdraaien. Ze willen zelfs hun telefoon niet opnemen om met ons te praten. Het is niet eens grappig meer, het is de slechtste organisatie tot nu toe. Ik heb voor veel organisaties gevochten, dit is de aller-slechtste," aldus Mousasi.

Gegard Mousasi is duidelijk niet tevreden met de PFL en noemt het de slechtste organisatie waar hij ooit deel van heeft uitgemaakt. Of zijn dreiging met een rechtszaak iets zal veranderen is onduidelijk maar Mousasi hoopt snel weer te vechten.

Mousasi dwingt PFL tot reactie

De laatste keer dat Mousasi in actie kwam was in mei 2023 toen hij een nederlaag op punten leed tegen Fabian Edwards. Daarvoor verloor hij eveneens op punten van Johnny Eblen waarmee hij zijn middleweight titel verloor.

Mousasi heeft een professioneel record van 49-9-2 en heeft onder andere gevochten voor de UFC, Bellator, Pride, Dream en Strikeforce. Hij is tevens voormalig Strikeforce light heavyweight kampioen en heeft opvallende overwinningen behaald op vechters als Lyoto Machida, Douglas Lima, Rory MacDonald, Chris Weidman, Vitor Belfort, Jacare Souza, Dan Henderson en Mark Hunt.

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws