Rematch Jake Paul vs Ben Askren bij PFL! 'KO goedmaken' Nieuws
Nieuws

Rematch Jake Paul vs Ben Askren bij PFL! 'KO goedmaken'

Rematch Jake Paul vs Ben Askren bij PFL! 'KO goedmaken'

Ben Askren voormalig MMA vechter, heeft aangekondigd dat hij wellicht op zoek is naar een rematch met Jake Paul. Dit nadat Paul aankondigde bij de PFL te zullen gaan vechten.

De twee vochten in april 2021 tegen elkaar in de ring en Askren verloor via knock-out. Nu wil hij zijn verlies goedmaken door nogmaals tegen Paul uit te komen. Askren heeft uitgelegd hoe zijn UFC-contract hem zou kunnen beletten Paul te ontmoeten in een mixed martial arts-gevecht.

Sinds het nieuws bekend werd dat Paul een deal had getekend om in PFL te vechten, hebben sommigen zich echter afgevraagd of Askren wel of niet als een geschikte eerste tegenstander zou dienen. Askren zelf wil wel.

Regel het

“Nou, dat zou heerlijk zijn, maar mijn UFC-contract bevroor toen ik met pensioen ging", zegt Askren. Veel hindernissen die moeten worden genomen. Als iemand het regelt dat ik kan vechten wrijf Jake's gezicht graag een tijdje in het canvas."

Het is geen geheim dat Askren niet bepaald een fan is van Jake Paul en hij heeft al verschillende keren geprobeerd om hem uit te dagen voor een tweede match.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws