100 miljoen rechtszaak Jake Paul vs Ben Askren evenement Nieuws
Nieuws

100 miljoen rechtszaak Jake Paul vs Ben Askren evenement

100 miljoen rechtszaak Jake Paul vs Ben Askren evenement

Triller spant een rechtszaak aan tegen illegale streamers waarin de organisatie beweert $ 100 miljoen aan schadevergoeding over het Jake Paul vs. Ben Askren evenement te eisen. Triller gaat achter illegale streamers aan met een massale rechtszaak die is aangespannen in Californië.

De rechtszaak werd aangespannen bij de Amerikaanse districtsrechtbank in centraal Californië. In totaal richt de rechtszaak zich op 11 sites en 100 niet nader genoemde mensen met 2 miljoen illegale streams, waarvan Triller beweert dat ze $ 100 miljoen aan inkomsten hebben gederfd.

Het illegaal streamen van evenementen zoals deze is een plaag geworden voor promotors met het potentieel voor enorme verliezen. UFC-president Dana White maakte er het afgelopen jaar een persoonlijk project van, om zich te richten op een aantal illegale streamers die de pay-per-views van het bedrijf uitzenden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws