Pestkop afgestraft in wraakgevecht! 'Vechtmachine 2.0' (video) Nieuws
Nieuws

Pestkop afgestraft in wraakgevecht! 'Vechtmachine 2.0' (video)

Pestkop afgestraft in wraakgevecht! 'Vechtmachine 2.0' (video)

Een jongen met overgewicht bleek een echte vechtmachine in een gevecht tegen een van zijn pesters. Als een volwaardige knokker liet hij zien wat hij in huis had.

De tijden dat vechters 'lean and mean' moeten zijn lijken gepasseerd. Voorbeelden zat met topvechters als Tyson Fury die met hun overgewicht aan de top staan van het boksen. Een jongen die het zat was om de pispaal te zijn besloot voor eens en altijd korte metten te maken.

Voor zover bekend werd de jongen gepest om zijn uiterlijk. Echter liet hij in de krachtmeting zien dat hij zijn mannetje goed kan staan. Zijn rivaal die ook niet van weken wist ging zelfs een paar keer onderuit. Het gevecht werd onderbroken door een dame die het genoeg vond.

Ongetwijfeld had het gevecht nog wel even door kunnen gaan als er niet was opgetreden door de dame in kwestie. Die nog wel even een grote mond kreeg van de pestkop.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws