Bokskampioen slaat pestkop in elkaar! 'Wat nou lafaard' (video) Nieuws
Nieuws

Bokskampioen slaat pestkop in elkaar! 'Wat nou lafaard' (video)

Bokskampioen slaat pestkop in elkaar! 'Wat nou lafaard' (video)

Sunny Edwards de Britse wereldkampioen boksen sloeg vandaag een Twitter-trol in elkaar die 200 kilometer aflegde om te vechten. De 26-jarige Britse bokser nodigde Twitter-gebruiker Fab Tanga uit in zijn sportschool in Sheffield om zijn grote bek te bewijzen.

Opmerkelijk genoeg stemde Tanga ermee in en gaf 110 pond uit aan een trein om 200 kilometer van Londen naar Sheffield te reizen om tegen Edwards te vechten. Het was niet verwonderlijk dat het een zeer eenzijdige affaire was. Het gevecht duurde iets meer dan zes minuten voordat uitputting Fab Tanga ertoe bracht om ermee op te houden.

Edwards speelde de hele tijd met zijn tegenstander, danste in het rond en raakte wanneer hij maar zin had. Op een gegeven moment verstopte hij zich zelfs achter Tanga toen zijn wilde stoten steeds wanhopiger werden. Er was op twitter ruzie ontstaan nadat Tanga de bokskampioen een lafaard noemde.

Na het gevecht tweette Edwards: ,,In alle ernst respect voor Tanga om vier uur reizen met de trein van Londen naar Sheffield. En een pak slaag te krijgen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws