🎥 Paige VanZant laat haar nieuwe sexy 'IK' zien! 'Gelukkig' Nieuws
Nieuws

🎥 Paige VanZant laat haar nieuwe sexy 'IK' zien! 'Gelukkig'

🎥 Paige VanZant laat haar nieuwe sexy 'IK' zien! 'Gelukkig'

Paige VanZant de voormalige UF-ster en Bareknuckle bokser heeft meer in huis dan alleen een krachtige stoot. Ook als model verdiend zijn mega veel geld en niet alleen op OnlyFans.

Op Instagram laat VanZant best wel veel van zichzelf zien maar is ook onderdeel van haters die haar recentste foto's met flink wat 'fat shaming' afdoen. Echter deert dit de blonde vechtster niets maar geeft zij wel toe iets in gewicht te zijn toegenomen, vooraal door het trainen.

Wat veel VanZant fans niet weten is dat de vechtster een Insta exclusive account heeft, waar meer dan alleen huiselijke plaatsjes opstaan. Over haar iets vollere uiterlijk zegt VanZant op haar social media: "Beste haters, ik heb het verpest! Ik was echt heel erg goed in mijn best doen op sociale media. Ik heb er echt voor gezorgd dat je alleen mijn mooiste en beste kant ziet", schrijft de Amerikaanse.

Paige VanZant laat zich van haar mooiste kant zien

"Helaas slaagde ik er lange tijd niet in mijn ware zelf te laten zien, dat we verstikten en verborgen hielden. Dit is nu echter niet het geval. De waarheid is dat ik echt veel ben aangekomen het zal meer dan ongeveer 10 kg zijn, maar ik heb er kracht, spieren en vooral verdomd geluk door gekregen."

"Ik beloof daarentegen dat ik vanaf vandaag mijn ware zelf zal laten zien. Voor altijd. De dikke ik, de gebroken ik, de magere ik, maar de gelukkigste verdomde versie van mezelf. Sociale media zullen nooit echt zijn, maar ik zal proberen beter te worden."

"Hoe dan ook, bekijk mijn YouTube-kanaal, want ik wil geld blijven verdienen aan de beste haters ter wereld. Je dikke PvZ,' onthulde VanZant haar nieuwe kant. Dus nu kunnen we uitkijken naar veel meer authentieke inhoud dan tot nu toe, dus laten we eens kijken welke juweeltjes de vechter ons zal bieden. Of misschien hebben we er in het verleden te veel van gezien?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws