Kickboksfenomeen Takeru Segawa tekent bij ONE Championship! '750.000 per gevecht' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kickboksfenomeen Takeru Segawa tekent bij ONE Championship! '750.000 per gevecht'

Kickboksfenomeen Takeru Segawa tekent bij ONE Championship! '750.000 per gevecht'

Takeru Segawa volgens velen de beste kickbokser uit Japan heeft een meerjarig contract getekend bij ONE Championship zo werd vandaag aangekondigd.

Vandaag hebben Takeru Segawa, voormalig K-1 kampioen, en Chatri Sityodtong, CEO van ONE Championship, een persconferentie gehouden in Japan om de ondertekening van de Japanse kickbokser te bevestigen voor een meerjarig contract bij ONE.

Takeru bevestigde dat hij klaar is voor zijn ISKA wereldtitelgevecht tegen Bailey Sugden op 24 juni, dat zal plaatsvinden op ABEMA, waar hij een recordbrekende $750,000 per gevecht krijgt. Hij bevestigde ook dat hij een exclusief meerjarig contract heeft ondertekend met ONE Championship.

 Takeru Segawa tekent bij ONE Championship

Sityodtong merkte op dat Takeru de grootste vechtsport ster in Japan is. Hij verklaarde dat met Takeru, ONE kan bereiken wat zij willen. Hij verklaarde verder dat het moment van de ondertekening van Takeru met ONE, het grootste en historische moment is in de Japanse vechtsport geschiedenis.

Takeru liet weten dat hij misschien niet langer de K-1 kampioen is, maar hij heeft bijna zijn hele carrière in K-1 gevochten en zal in ONE vechten als een K-1 vertegenwoordiger. Sityodtong bevestigde dit zei dat Takeru zeker zal winnen in zijn volgende gevecht en zal bewijzen dat hij de beste is in ONE Championship.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws