📸 Paige VanZant zet bos in vuur en vlam met pikante fotoshoot' Op het randje' Nieuws
Nieuws

📸 Paige VanZant zet bos in vuur en vlam met pikante fotoshoot' Op het randje'

📸 Paige VanZant zet bos in vuur en vlam met pikante fotoshoot' Op het randje'

Paige VanZant veroorzaakte een ware hittegolf op social media toen ze haar sideboob flankeerde in een nieuwe fotoshoot. De ex UFC vechter lijkt steeds meer van zichzelf bloot te geven.

Paige, 28, was een van de top MMA vechters in de UFC. Echter, maakte ze recentelijk de schokkende aankondiging dat ze wellicht de sport verlaat om zich te focussen op andere zakelijke avonturen.

Recentelijk heeft de ex-UFC ster laten zien hoe indrukwekkend haar lichaam is op haar OnlyFans pagina. Ze deelde ook een verleidelijke snap op Twitter, waarin ze poseerde in een bos.

In de op het randje snapshot draagt ​​Paige een niets verhullende outfit welke haar getinte middel en sideboob laat zien. Dit veroorzaakte nogal wat reacties onder enthousiaste fans.

"Ik wil die bamboeboom zijn", reageert een fan. "Heeft die boom even geluk", is een andere reactie. Wanneer Paige weer terugkeert voor een gevecht is niet bekend. Zij heeft nog wel een contract bij BKFC.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws