Paige VanZant

Paige VanZant is een Amerikaanse professionele mixed martial artist (MMA) en bare-knuckle bokser. Ze werd geboren op 26 maart 1994 in Dundee, Oregon, Verenigde Staten.

VanZant begon op jonge leeftijd met dansen en cheerleading, en later met kickboksen en Braziliaans jiujitsu. Ze begon haar professionele MMA-carrière in 2012 en maakte haar debuut bij Invicta FC. In 2014 tekende ze bij de Ultimate Fighting Championship (UFC), waar ze voornamelijk vocht in de strogewichtdivisie.

VanZant heeft in haar MMA-carrière een record van 8 overwinningen en 6 nederlagen. Ze heeft gevochten tegen topatleten zoals Rose Namajunas, Michelle Waterson en Jessica-Rose Clark. Na haar vertrek bij de UFC in 2020, tekende VanZant bij Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC), waar ze in 2021 haar debuut maakte.

VanZant is ook bekend buiten de MMA-wereld. Ze nam deel aan het Amerikaanse tv-programma Dancing with the Stars en publiceerde een boek over haar leven getiteld "Rise: Surviving the Fight of My Life".

Paige VanZant, voormalig UFC-ster, heeft onthuld dat ze op OnlyFans meer heeft verdiend dan in haar hele vechtcarrière, inclusief UFC-gevechten. Ze beweert dat ze in één dag op OnlyFans meer geld heeft verdiend dan gedurende haar hele carrière als vechter. VanZant begon met OnlyFans nadat ze haar vechtcarrière had gepauzeerd en benadrukte dat dit haar in staat heeft gesteld om financieel voor haar familie te zorgen. Haar succes op OnlyFans illustreert de groeiende trend van beroemdheden die online platforms gebruiken om nieuwe inkomstenbronnen te verkennen.

Paige VanZant Nieuws