Paige VanZant samen met OnlyFans vriendin in pikante fotoshoot! 'Die babyolie werkt echt' Nieuws
Nieuws

Paige VanZant samen met OnlyFans vriendin in pikante fotoshoot! 'Die babyolie werkt echt'

Paige VanZant samen met OnlyFans vriendin in pikante fotoshoot! 'Die babyolie werkt echt'

Paige VanZant, een voormalige UFC-ster, heeft haar fans versteld doen staan terwijl ze haar billen liet zien met een OnlyFans vriendin.

De Amerikaanse Paige ging naar Instagram om te poseren met model en vriendin Airwrecka. De twee zagen er prachtig uit toen ze beiden hun rondingen pronkten in topjes met leopard print.

VanZant gebruikte de hashtag "double trouble" in haar bericht, waarmee ze in 12 uur 64.000 likes verzamelde. Fans gingen los op de upload, iemand zei: "Dus babyolie werkt echt".

Een ander zei: "Baddies". Een derde reageerde: "Zo heet". Dit is niet de eerste keer dat de twee samenwerken voor een gewaagde fotoshoot. Ze zagen er beiden prachtig uit toen ze elkaar vasthielden vorig jaar terwijl ze bijna naakt waren.

VanZant is geen vreemde voor het versteld doen staan van fans. De 29-jarige verliet de UFC in 2020 en heeft sindsdien niet meer in de ring gestaan sinds ze in mei 2022 optrad voor All Elite Wrestling. VanZant heeft onthuld dat ze kan vechten ondanks de borstvergroting en dat ze geen problemen verwacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws