Topless Paige VanZant laat wens fans in vervulling gaan! 'Deze is voor de haters' Nieuws
Nieuws

Topless Paige VanZant laat wens fans in vervulling gaan! 'Deze is voor de haters'

Topless Paige VanZant laat wens fans in vervulling gaan! 'Deze is voor de haters'

Paige VanZant blijft haat fans boeien met foto's en video's die er niet om liegen. Haar laatste wapenfeit is een fotoshoot waar zijn topless op een auto zit en haar middelvingers opsteekt.

Het gebaar dat VanZant maakt door haar middelvingers op te steken naar haar critici. Deze schieten de mooie blonde vechtster af om dat deze meer verdiend met haar OnlyFans, Instagram en andere buiten de ring escapades dan met knokken.

Het haar echter kwalijk nemen is overbodig als ex-UFC vechter VanZant juist op verzoek van haar fans een tipje van haar voorkant suggereert. Deze zijn trouw en waarderen het gebaar dan ook.

Overigens postte VanZant ook een korte video compilatie van zichzelf met wat foto highlights. Het vermogen wat VanZant inmiddels verdiende met haar teaser foto's en video's wordt geschat op ettelijke miljoenen.

Zelf is VanZant duidelijk over hoe zij haar verdiensten zelf ziet; "Ik wilde mezelf niet in een positie brengen waarin ik zakelijke kansen zou verliezen, maar ik heb het gevoel dat ik al gezien word als een sekssymbool in de sportwereld." En gelijk heeft ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws