Oud boksrivalen Tyson en Holyfield lanceren omstreden snoepjeslijn Nieuws
Nieuws

Oud boksrivalen Tyson en Holyfield lanceren omstreden snoepjeslijn

Oud boksrivalen Tyson en Holyfield lanceren omstreden snoepjeslijn

Mike Tyson en Evander Holyfield zijn klaar met vechten, maar ze zijn nog steeds promotors in hart en nieren en lanceren de Holy Bites snoepjes lijn. ‘Iron Mike’ en ‘The Real Deal’ sierden in de jaren negentig twee keer de boksring.

Beide wedstrijden zijn historisch, maar om heel verschillende redenen. In 1996 ontmoetten ze elkaar voor het eerst, waarbij Holyfield een schokkende knock-out in de 11e ronde behaalde. Ze kwamen al snel overeen met een herkansing, gepland voor juni daaropvolgend.

Laatste oortje versnoept

Dat tweede optreden is misschien gedenkwaardiger dan het eerste, maar niet vanwege een knock-out. Na meerdere kopstoten te hebben gekregen, verloor Tyson zijn kalmte in de tweede clash. Dat verlies aan kalmte leidde tot een schokkend moment in de derde ronde.

Terwijl hij zich vastklampte aan Holyfield, beet Tyson een stuk uit het oor van zijn vijand. Hij werd tussen de rondes door gediskwalificeerd en er brak een vechtpartij uit. Tientallen jaren later is het moment nog steeds een van de meest schokkende in de geschiedenis van het boksen.

Knipoog

Het lijkt er echter op dat Mike Tyson en Evander Holyfield klaar zijn met de herkansing, zoals blijkt uit hun aankondiging eerder vandaag. De afgelopen jaren is Tyson in de marihuanahandel terechtgekomen. Eerder dit jaar ging hij viraal voor zijn release van ‘Mike Bites’. Het product was een marihuana gummy in de vorm van een oor, een duidelijke knipoog naar zijn rematch met Holyfield. De aankondiging viel goed in de smaak, maar nu komt er meer.

Nu lijkt het erop dat de twee partijen samenkomen om 'Holy Bites' te promoten. Het product zal oorvormige gummies zijn die THC en Delta-8 bevatten. Holyfield verscheen in een advertentie voor het nieuwe product en kondigde aan dat hij volgend jaar samen met Tyson een nieuwe lijn cannabis zal lanceren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws