Jamal Ben Saddik start eigen kickboksschool! 'Anderen helpen' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik start eigen kickboksschool! 'Anderen helpen'

Jamal Ben Saddik start eigen kickboksschool! 'Anderen helpen'

Jamal Ben Saddik de Glory Kickboxing zwaargewicht vechter opent zijn eigen sportschool. Met zijn opgedane ervaring in de sport wil de topkickbokser anderen helpen.

Dat Jamal Ben Saddik in de prime van zijn kickboks carierre zit heeft de topatleet laten zien. In een ware oorlog met Rico Verhoeven liet de Marokkaans-Belgische vechter zien een kracht in de sport te zijn. Meer recentelijk versloeg Ben Saddik rivaal Benny Adegbuyi met een overdonderende knock-out.

Over het openen van zijn eigen kickboksschool zegt Ben Saddik tegen HLN.BE; “Ik kan met mijn ervaringen in het kickboksen anderen helpen.” Er is ook al een naam voor de kickboksschool ‘Vinci Club’, een kickboksschool met fitnesscomplex voor jong en oud.

Anderen helpen

“Kinderen of jongeren zouden na school meteen naar de club kunnen komen om te sporten”, zegt Ben Saddik. Die in Deurne, België de kickboksschool zal openen. De vechter vindt dat er in België te weinig kwaliteit is in de kickbokssport en les aanbod. “Het systeem in Nederland staat verder. Als ik in België een goeie school open die aan alle normen voldoet, is het niet meer nodig naar het buitenland gaan", zegt de kickbokser.

,,Ik zal persoonlijk veel aanwezig zijn in de club. Als trainer kan ik met mijn ervaringen in het kickboksen andere mensen helpen. Maar ik zal ook personal trainers en kickbokstrainers aanstellen.” Niet alleen Ben Saddik stapt de sportschool business in. Ook kickbokslegende Badr Hari opent een hele reeks fitness complexen in Marokko genaamd 'Punch'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws