Glory Rivals 4 vechtkaart compleet! 'Hete kerst in zicht' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory Rivals 4 vechtkaart compleet! 'Hete kerst in zicht'

Glory Rivals 4 vechtkaart compleet! 'Hete kerst in zicht'

Glory Kickboxing heeft de volledige fight card voor Rivals 4 afgerond. Deze al op 25 december plaatsvinden in de Ryogoku Sumo Arena in Tokio, Japan. Het beloofd een hete kerst te worden met het aangekondige event.

Headliner van het evenement is een vedergewicht gevecht tussen Zakaria Zouggary en voormalig RISE lichtgewicht kampioen Kento Haraguchi. Zouggary keert voor het eerst sinds december 2019 terug naar het Glory-podium en neemt het op tegen Haraguchi, een opkomende superster in de Japanse gevechtsscène.

Superster

Co-headliner van het evenement is een vedergewicht gevecht tussen Glory vedergewicht kampioen Petch en RISE super lichtgewicht kampioen Kosei Yamada. Na het verdedigen van zijn vedergewicht titel afgelopen oktober, keert Petch terug naar de ring in een niet-titelgevecht tegen Yamada. De Japanner boekte in zijn laatste gevecht een knock-out overwinning op Jan Kaffa.

Op het programma staat ook een vedergewicht gevecht tussen eeuwige Abdellah Ezbiri en Taiju Shiratori, evenals een lichtgewicht gevecht tussen Chad Collins en Hiroki Kasahara. De aftrap van Glory Rivals 4 zal een super bantamgewicht gevecht zijn tussen Tessa de Kom en Manazo Kobayashi.

Glory Rivals 4 line-up

Headliner: Zakaria Zouggary tegen Kento Haraguchi
Co-hedliner: Petch vs Kosei Yamada
Abdellah Ezbiri tegen Taiju Shiratori
Tsjaad Collins tegen Hiroki Kasahara
Tessa de Kom tegen Manazo Kobayashi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws