Ophef! UFC-ster Darren Till krijgt zware kritiek om zijn nieuwe initiatief Nieuws
Nieuws

Ophef! UFC-ster Darren Till krijgt zware kritiek om zijn nieuwe initiatief

Ophef! UFC-ster Darren Till krijgt zware kritiek om zijn nieuwe initiatief

Darren Till de voormalige UFC-ster, heeft voor veel stof doen opwaaien in Zuid-Afrika. De Brit promoot momenteel zijn nieuwe bedrijf Gorilla Fight Club in het land.

Echter is het de zakenpartner van Till die bij velen de wenkbrauwen doet fronsen. Duduzane Zuma, de zoon van voormalig staatspresident Jacob Zuma, heeft samen met Darren Till een nieuw sport- en entertainment bedrijf opgericht in Zuid-Afrika.

Till plaatste op social media foto's van hem samen met Zuma, wat voor veel ophef zorgde. Zuma en Till hebben samengewerkt om de Gorilla Fight Club op te richten, een bedrijf dat wedstrijden organiseert tussen verschillende atleten, influencers, muzikanten en zelfs acteurs.

Darren Till werkt samen met zoon van ex-president Zuma sport entertainment bedrijf

Een eerste evenement is gepland om later dit jaar plaats te vinden. Till's post op social media veroorzaakte nog meer ophef, aangezien de Britse vechter Zuma omschreef als de volgende president van Zuid-Afrika (lees verder onder video).

Zuid-Afrikaanse Twitter gebruikers reageerden hier direct op, waarbij ze Till's politieke standpunt in twijfel trokken en de samenwerking met Zuma bekritiseerden. “Geniet van Zuid-Afrika. Maar je vriend zal nooit president worden, hij en zijn familie zijn de reden dat dit land de puinhoop is die het nu is", schrijft een criticus.

Till die de ene na de andere wedstrijd verloor verliet recentelijk de UFC om andere wegen in te slaan. Verwacht werd dat Till wellicht naar het boksen zou overstappen. Echter lijkt hij nu in zaken te stappen maar is volgens de critici de verkeerde weg ingeslagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws