ūüé• Straatvechter krijgt pak slaag van kickbokser! 'Niet zomaar uitdagen' Nieuws
Nieuws

ūüé• Straatvechter krijgt pak slaag van kickbokser! 'Niet zomaar uitdagen'

ūüé• Straatvechter krijgt pak slaag van kickbokser! 'Niet zomaar uitdagen'

Een straatvechter die een sportschool binnenloopt en een gevecht eist tegen de beste knokker zien we wel vaker de laatste tijd. Het loopt vaak niet goed af.

TP Grant een BJJ Black Belt, Sambom, Judo expert plaatste een video van een schoolvoorbeeld waar het fout gaat voor de uitdager. "Straatvechter liep de sportschool binnen, eiste dat hij tegen de coach moest vechten", schrijft Grant.

"Ze lieten hem in plaats daarvan meedoen met sparren met een student. Ik weet niet zeker of dit de beste manier is om met dingen om te gaan, maar als je een vechtsportschool binnenloopt en om een gevecht vraagt.."

Kickbokser uitdagen in een sportschool is. niet slim

Er kleven altijd risico's aan dit soort uitdagingen,, niet alleen voor de vechters maar ook de sportscholen die het toelaten dergelijke gevechten te houden. In onsland ziet de Vechtsportautoriteit toe op dit soor uitwassen en handhaaft. Maar ook Grant vindt het een dingetje.

"Voor de goede orde, ik maak me niet al te veel zorgen om straatvechters, meer alleen bezorgd dat het geen goed idee is om willekeurige uitdagingswedstrijden aan te gaan om de wettelijke basis voor een sportschool te dekken", aldus Grant.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws